Rubriek 2. Aansprakelijkheid

Schade veroorzaken bij anderen is al vervelend genoeg, vooral als die anderen goede vrienden, familie of buren
zijn. U zit dan niet te wachten op een geschil met de gedupeerde over de afhandeling en betaling van de schade.
Met onze Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren heeft u de zekerheid dat de soms forse schadevergoedingen niet op uw schouders terechtkomen. Bovendien blijven goede buren, goede vrienden. Een prettig gevoel.

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren heeft een uitgebreide dekking. Zo valt ook schade veroorzaakt tijdens vriendendiensten, door verzekerden ten opzichte van elkaar en door kinderen tijdens vakantie of vrije tijd onder de dekking.

Deze verzekering geldt voor u en uw partner, uw kinderen (inwonend of voor studie uitwonend), andere inwonende en voor uw huisdieren.

Extra zekerheid. U kunt kiezen uit verschillende maximale bedragen tegen schadeclaims nl. 500.000, 1.250.000 of 2.500.000.

Daarnaast kunt u een Verhaalbijstandsdekking in uw polis opnemen. Die helpt u geleden schade te verhalen op een ander. De dekking is wereldwijd geldig. Wanneer u ook de Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren afsluit,is een extra dekking voor verhaalsbijstand op uw aansprakelijkheidsverzekering niet nodig.

Voordelen in het kort:

  • U kunt kiezen uit verschillende dekkingen
  • Wereldwijd geldig, ook op reis, bij vrienden of op vakantie; de dekking geldt overal!
  • Uw hele gezin is verzekerd
  • Korting voor alleenstaanden
  • Korting in het Voordeelpakket

 

Rubriek WonenRubriek AVPRubriek VerkeerRubriek RechtbijstandRubriek Recreatie

Terug naar Voordeelpakket