Welkom op onze website..

Tegenwoordig is het heel gewoon om via internet verzekeringen af te sluiten. Dat maakt het sluiten van verzekeringen heel gemakkelijk en snel, voor u én voor ons.

Echter onze visie is en blijft dat wij een duidelijke adviesfunctie hebben die aan moet sluiten bij ieder zijn persoonlijke behoeften en risico's. Alleen na analyse hiervan kan er een objectief voorstel worden gedaan dat aansluit bij uw wensen.

Wij adviseren in schade- en zorgverzekeringen. Samen de risico's vaststellen, wat er afgedekt moet worden bepaalt u zelf.

De premies moeten wel betaald kunnen worden! Als u weet waar er risico gelopen wordt dan kunt u afwegen of er wel of niet verzekerd moet worden. U weet dan in ieder geval waar u risico loopt en of dit risico financieel verantwoord is. Als er wel verzekerd moet worden zorgt ons kantoor voor een passende dekking tegen een verantwoorde premie. Door agentschappen van meerdere verzekeringsmaatschappijen zonder productie verplichtingen bent u  verzekerd van een objectief advies! Als u zich hierin kunt vinden dan betaalt u nooit teveel premie en is uw assurantiepakket afgestemd op uw omstandigheden!

Wel kunt u via onze site de zorgverzekering van Stad Holland, een reisverzekering en/of annuleringsverzekering zelf afsluiten, maar ook daarbij zijn wij u graag van dienst voor informatie en advies. 

 

 
Heeft u vragen of wilt u nadere informatie over verzekeringen dan kunt u ten alle tijden (vrijblijvend) contact met ons opnemen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Disclamer   |   Privacy Statement